Klarnan kesäkampanja 2015 on käynnistynyt 1.6.2015. Voit tehdä ostoksesi verkkokaupassamme nyt ja maksat ostamasi tuotteet vasta syyskuussa.

Saat kesäkampanjan edut käyttöösi valitsemalla Klarnan kesäkampanjan maksutavaksi verkkokaupan kassalla. Hyödynnä 3 kuukauden koroton maksuaikasi heti! Nyt voit tehdä siis kesän hankinnat lapsille ja koko perheelle kaikessa rauhassa ja maksaa vasta elokuussa! Klarnan Kesäkampanjalla maksaessasi saat kesä- ja heinäkuussa tehdyille ostoksille maksuaikaa elokuun loppuun asti, 0 % korolla!

Tilaa nyt kesäkampanjalla helposti Tasapelistä!

Tällä hetkellä Tasapelin suosituimpia tuotteita ovat:


Näin Klarnan Kesäkampanja toimii


Tee ostoksia kesä- ja heinäkuussa verkkokaupastamme ja valitse kassalla maksutavaksi Klarnan kesäkampanja

Elokuussa klarna lähettää sinulle laskun ostoksistasi, joka tulee maksaa elokuun lopussa. Laskulle on koottu kaikki ostokset, jotka olet tehnyt Klarnan Kesäkampanjalla. Jos olet tehnyt aiempia ostoja Klarna Tilillä, nekin on koottu laskulle. Maksat ainoastaan 3,95 € tilausta kohden, muita kuluja Klarnan Kesäkampanjalla tekemiisi ostoksiin ei lisätä!.

Klarna Kesäkampanja -ehdot:
Nauti kesästä, maksa syyskuun alussa

  • Nauti kesästä! Voit tehdä ostoksia kesä – ja heinäkuussa ja maksaa vasta syyskuun alussa.
  • Maksa 3. syyskuuta – laskutusmaksu 3,95 € per tilaus.
  • Esimerkki: Jos teet 500€:n ostoksen, laskutusmaksu on 3,95 €. Todelliseksi vuosikoroksi tulee siten 9,9% ja 500 €:n ostoksen kokonaissummaksi 503,95 €.

Laskun saavuttua elokuussa voit vaihtaa sen joustavaan osamaksuun

Kun olet saanut laskun kotiin, voit valita haluatko muuntaa laskusi joustavaksi osamaksuksi. Tällöin maksat laskun summasta vain osan. Tämän jälkeen maksat omaan tahtiisi – vähintään 1/24 jäljellä olevasta summasta (kuitenkin aina vähintään 9 € / kk). Voit koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan. Esimerkki: Sanotaan, että teet 1000 € ostoksen ja muutat laskusi joustavaksi osamaksuksi. Hallinnointimaksu on 3,95 € ja tämänhetkinen vuosikorko 22 %. Maksat osamaksuja 97,54 € / kk 12 kk ajan. Todellinen vuosikorko on 34,64 % ja ostoksesi kokonaissumma on 1170,53 €.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnaan numerossa 09- 425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-18.

Tähän tarjoukseen sovelletaan Klarnan yleisiä ehtoja

Klarna OY. Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki
www.klarna.fi – 010 666 6300


Lue lisää Klarnan 2015 kesäkampanja ehdoista Klarnan sivuilta!

Blogiarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle.Facebook-sivu Tasapeli.fi verkkokauppa

FACEBOOK


Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa, niin saat päivityksemme ja edut suoraan syötteeseesi!


Katso lisää>


GOOGLE+


Oletko Google+:ssa? Me olemme! Lisää meidät piireihisi niin näet missä mennään!


Katso lisää>


Tasapeli.fi InstagramINSTAGRAM


Oletko ottanut kuvan tuotteestamme? Olemme Instassa - seuraa ja näytä hastägillä #Tasapelifi meiltä ostamasi tuote meille!

Katso lisää

Twitter


Twiittaa meille! Löydät meidät twitteristä - seuraa ja ole mukana!


Klarna- maksa helposti laskulla tai osamaksulla