Julkaistu 11.6.2015

Maahan upotettava trampoliini on kesän 2015 suosikki!

Pilaako perinteinen trampoliini pihasi näkymät? Ei hätää! Maatrampoliini ratkaisee ongelman! Tutustu tähän kesän suosikkiin lisää lukemalla tämä artikkeli blogistamme

Maatrampoliini on kesän 2015 suosikki

Maahan upotettava trampoliini on kesän 2015 suosikki!

Jos mietit trampoliinin hankintaa lapsille, niin maahan upotettava maatrampoliini on hyvä vaihtoehto. Maatrampoliini nousee vain hieman maanpinnan yläpuolelle eikä pilaa pihan näkymiä.

 • Saatavilla harmaalla reunapehmusteella
 • Ei pilaa pihan näkymiä
 • Sopii pieneenkin pihaan
 • saatavilla suorakaiteen sekä ympyrän mallisina

Jos kiinnostuit, lue lisää! Jos sinulla herää kysymyksiä jätä yhteydenotto, kysy chatissä tai soita - vastaamme niihin mielellämme!

Maatrampoliini sulautuu pihallesi täydellisesti

Maatrampoliini on maahan upotettava trampoliini, joka jää vain noin 20cm maapinnan yläpuolelle. Se siis sulautuu täydellisesti pihalle, eikä sinun tarvitse miettiä että takapihan näkymät menisivät pilalle trampoliinin takia. Täydellinen valinta siis perheeseen joka arvostaa pihamaata ja haluaa että takapiha näyttää hyvältä, myös kun sinne kootaan trampoliini.

Mitä maatrampoliinin asentaminen vaatii?

Maatrampoliinia varten on kaivettava kuoppa maahan johon trampoliini asennetaan. Kaivettavan kuopan syvyyteen vaikuttaa trampoliinin halkaisija.

 • Alle 3m kuopansyvyys on 60cm
 • Yli 3m leveissä trampoliineissa 80cm
 • Varmista kuopan salaojitus

Katso maatrampoliinin asennusvideo

Kuten videosta huomaat on asentaminen helppoa ja nopeaa.

Onko maatrampoliinin hyppyominaisuudet hyvät?

Maatrampoliinin hyppiominaisuudet ovat aivan vastaavat kuin perinteisten trampoliinien. Maahantuomme ja myymme Avynan ja Exitin trampoliineja. Ne ovat euroopan suurimpiin kuuluvia trampoliini valmistajia ja voit olla varma että hyppyominaisuudet ovat parhaat mahdolliset ja trampoliini on turvallinen ja kestää käytössä pitkään

 • Maatrampoliinin hyppyominaisuudet vastaavat perinteistä trampoliinia
 • Avyna ja Exit valmistavat erittäin laadukkaita trampoliineja joissa on pitkät takuut
 • Avyna on oikea valinta kun haluat parhaan mahdollisen!

Mikä olisi oikea valinta pienelle pihalle

Rivitaloissa ja kaupungeissa voi tontti olla pieni eikä silloin haluta, että trampoliini vie koko takapihaa. Maatrampoliineja löydätkin erikokoisena ja pienet mallit sopivat hyvin pieneenkin pihaan

Pienelle tontille suosittelemme näitä

 • Avynan Pro-line 3m leveä ympyrän muotoinen maatrampoliini tai suorakaiteen muotoinen 3,8×2,55m on hyvä valinta pienelle pihalle.
 • Exitiltä löydät ympyrän mallisista 2,4m ja 3m sekä 3,7m leveät mallit sekä suorakaiteen muotoisena 3,7×2,1m kokoisen maatrampoliinin
 • Suorakaiteen mallinen trampoliinissa ei jää hukkaneliöitä ja se on helppo sijoittaa esimerkiksi tontin rajalle

Tutustu eri malleihin maatrampoliinit-osiosta!

Jaa tämä teksti!

Eikö äitisi/isäsi anna hankkia trampoliinia takapihalle? Jaa tämä teksti äitillesi tai isälle, sillä maatrampoliini on oikea valinta perheelle josta löytyy hyppijöitä ja vanhemmat jotka eivät halua perinteistä trampoliinia takapihalle! Maatrampoliini voi hyvinkin sulattaa vanhempasi ja pääset hyppimään!

Blogi - lue ja seuraa!

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Verkkokauppamme maksutavat tarjoaa kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Suomalaiset verkkopankkimaksut

Hyväksymme kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, eli pystyt maksamaan kätevästi pankkisi verkkotunnuksilla.

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • LähiTapiola
 • POP Pankki
 • Nooa Säästöpankki
 • Ålandsbanken
 • Danske Bank
 • Aktia Pankki
 • S-Pankki
 • Handelsbanken

Luottokortit

Pystyt maksamaan ostoksesi myös seuraavilla luottokorteilla

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard

Lasku ja osamaksu Jousto & Collectoy

Halutessasi maksaa laskun osamaksulla tai laskulla voi yksityinen ostaja käyttää seuraavia palveluita

 • Jousto
 • Collector

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Lasku kunnat ja seurat

Kunnilla ja seuroilla on mahdollisuus maksaa tuotteet laskulla. Laskulla maksettaessa tuote toimitetaan maksun suorituksen jälkeen.

Lue lisää verkkokaupamme maksutavoista tästä!

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat:
 • Klarna lasku
 • Klarna tili,
 • Korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia)

Kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358 442409516