Julkaistu 23.3.2016

Hauskaa tekemistä kesäksi - hanki futismaali lapsille kotipihalle tai mökille

Futismaali tarjoaa kotipihalle ja mökille hauskaa tekemistä lapsille ja koko perheelle. Maalin avulla junnut voivat treenata oman vedon kuntoon ja järjestää vaikka oman turnauksen. Lue artikkeli ja tutustu Tasapeli.fi valikoimaan!

Mikä hauskempaa kuin pelata futista kavereiden kanssa omalla takapihalla?

Hankkimalla laadukkaan maalin  lapsille kotiin muuttuu oma takapiha hetkessä pelikentäksi! Junnut voivat treenata vedon kuntoon ja järjestää vaikka oman takapihan turnauksen! Varmista ettei lapset ihmettele mitä tehdä kesälomalla! Hanki siis maalit kotiin ja mökille niin junnuilla riittää taatusti hauskaa tekemistä

Tasapelistä löydät ison valikoiman erilaisia maaleja koti ja seurakäyttöön sekä muut harjoitteluvälineet jalkapalloon

 • Erittäin laadukkaat alumiiniset futismaalit
 • Avynan teräksiset helposti koottavat maalit
 • Exitin maalit eri kokoisena
 • Pienet maalit
 • Pop-Up maalit
 • Tarkkuuseinät, Palloseinät, Palautusseinät sekä muut harjoitteluvälineet

Tasapeli.fistä löydät todella ison määrän erilaisia kestäviä jalkapallomaaleja. Pihalle hankittu maali tarjoaakin lapsille todella hauskaa puuhaa. Osaan maaleista saatavan tarkkuuseinän avulla on hauska katsoa perheen kesken kenen veto on tarkin!

Maaleihin pääset tustutumaan tästä

Futismaali tai vaikka kaksi

Maali tarjoaa hauskaa tekemistä kotipihalle ja mökille

Jalkapalloa rakastavalle lapselle maali on täydellinen lahja. Jos pihalla on tilaa niin silloin kannattaa hankkia vaikka kaksi niin saa kunnon turnauksen pystyyn! Valikoimastamme löydät todella paljon erikokoisia futismaaleja. Jos mietit maalin ostamista mökille, niin exitin sekä avynan maalit ovat helposti koottavia ja ne voi purkaa kauden päätteeksi varastoon josta ne on taas mukava seuraavana kesänä ottaa käyttöön.

 • Eikö lapset viihdy mökillä? Hanki futismaali mökille niin tulee hauskaa tekemistä!
 • Hyvä lahja lapselle!
 • Maalit ovat nopea koota ja ottaa käyttöön

Jos haluat parhaan mahdollisen, niin kannattaa tutustua valikoimamme alumiinimaaleihin joita on saatavilla useina eri kokoina. Valikoimissamme on julkiseen käyttöön tarkoitetut Alusport jalkapallomaalit - ne sopivat seurakäyttöön ja julkisille kentille.

Minkä kokoinen maali olisi paras kotipihalle?

Kotipihoille tilataan paljon erikokoisia maaleja. Se minkä kokoinen maali hankitaan riippuu usein siitä minkä kokoinen maali pihalle mahtuu.

 • Virallisen Juniorimaalin koko on 5×2m
 • Exitin eri kokoiset maalit sopivat hyvin kotiin ja ovat kestäviä
 • Avynan alumiiniset maalit ja teräksiset maalit ovat suosittuja ja olemme saaneet niistä ostajilta erittäin hyvää palautetta
 • Pieni vai iso? Tasapelistä löydät niin pienet kuin isot maalit!

Palautusseinä sopii hyvin omatoimiseen harjoitteluun

Omatoiminen harjoittelu on jalkapalloilijalle tärkeää ja kotoa onkin hyvä löytyä sopivat harjoitteluvälineet. Jalkapallomaalin lisäksi kannattaa tutustua ehdottomasti palautusseiniin. Koulujen pihoilta löytyvä palloseinät ovat saaneet modernin haastajan, joka kehittää jalkapalloiljan pallotekniikkaa tehokkaasti ja nopeasti. Palautusseinä palauttaa pallon takaisin ja se mahdollistaa todella monipuolisen tekniikkaharjoittelun.Tämä harjoitteluväline toimii eri palloilla ja kulmaa säätämällä voit vaikuttaa siihen miten pallo palautuu takaisin. Futismaaliin yhdistettynä palautusseinä eli renbounder on todella hyvä combo juniorin omatoimiseen harjoitteluun

Tutustu-   Katso video Palautusseinistä tästä!

Blogi - lue ja seuraa!

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Verkkokauppamme maksutavat tarjoaa kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Suomalaiset verkkopankkimaksut

Hyväksymme kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, eli pystyt maksamaan kätevästi pankkisi verkkotunnuksilla.

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • LähiTapiola
 • POP Pankki
 • Nooa Säästöpankki
 • Ålandsbanken
 • Danske Bank
 • Aktia Pankki
 • S-Pankki
 • Handelsbanken

Luottokortit

Pystyt maksamaan ostoksesi myös seuraavilla luottokorteilla

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard

Lasku ja osamaksu Jousto & Collectoy

Halutessasi maksaa laskun osamaksulla tai laskulla voi yksityinen ostaja käyttää seuraavia palveluita

 • Jousto
 • Collector

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Lasku kunnat ja seurat

Kunnilla ja seuroilla on mahdollisuus maksaa tuotteet laskulla. Laskulla maksettaessa tuote toimitetaan maksun suorituksen jälkeen.

Lue lisää verkkokaupamme maksutavoista tästä!

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat:
 • Klarna lasku
 • Klarna tili,
 • Korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia)

Kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358 442409516