Kesä tulee eikä aikaakaan kun trampoliini on joko otettava esiin tai sellainen hankittava lapsille. Tasapeli.fi verkkokaupan monipuolinen valikoima on kasvanut entisestään ja löydät varmasti oikeanlaisen mallin meiltä!

Pyöreät jättitrampoliinit ovat yhä suosittuja!

Kaikkein suosituin kokomme jättitrampoliineissa on 4,3 metriset mallit ja niitä valikoimissa onkin eniten tarjolla. Isot pyöreät mallit ovat saaneet haastajan suorakaiteen muotoisista malleista sekä maahan upotettavista maatrampoliineista.

  • Exit Twist mallisto on erinomainen, kun perheessä on pieniä lapsia. Matossa on innostava pomppupeli ja jouset antavat pehmeän hyvät hypyt myös kaikkein pienimmille. 
  • Exit JumpArena on hinta-laatusuhteeltaan huippuvalinta. JumpArena mallisto on muotoiltu erittäin tyylikkääksi turvakehää myöden ja värit ovat hillittyjä. Saatavana alkaen 2,44m halkaisijalla olevasta aina jopa giganttiseen 4,6m kokoiseen. 
  • Exit supreme on oikea valinta niille, joille kelpaa vain paras. Se tarjoaakin markkinoiden ilmavimmat pomput 21,5cm pitkillä erikoisjousilla eivätkä ole jättäneet vielä ketään kylmäksi. Supreme paketteihin tulee mukaan kaikki tarvittavat varusteet.

Lisävarusteiden avulla hyppimisestä tulee vielä asteen verran hauskempaa! Exitiltä on saatavilla trampoliiniin hauska koripallokori ja Avynan trampoliinilauta on ollut jo viime vuonna supersuosittu - Lue alta lisää niistä!

Trampoliinin turvakehään kiinnitettävä koripallokori

Kesän 2016  suosikki on trampoliinin turvakehään kiinnitettävä koripallokori. Yhä useammalla Suomalaisella pihamaalla löytyy trampoliini, joka on varustettu läjällä erikokoisia palloja. Lapset kisaavat ja temppuilevat, kun pelkkä normaali hyppely käy tylsäksi. Exit Koripallokori ja mukana tuleva pehmeä pallo tuovat uuden ulottuvuuden trampoliinileikkeihin. Hyppää korkeuksiin ja heitä ilmasta pallo koriin.

Katso lisää Exitin korista tästä!

Trampoliinilaudalla haastetta!

Trampoliinilauta Avyna


Trampoliinilauta eli Bounceboard  on kokeneempien pomppijoiden keskuudessa läpi lyönyt ja se tulee olemaan monen hyppijän toivelistalla myös kesällä 2016. Avyna Bounceboard tuo haastetta hauskalla tavalla jokaiselle, joka tuntee ettei tavallinen temppuilu enään riitä. Bounceboard laudalla on mahdollista tehdä useita samoja temppuja kuin esimerkiksi lumilaudalla.

Avynan trampoliinilauta on erittäin kestävää 100%:sta EVA -vaahtomuovia joka kestää käytössä. Laudan jalkakiinnitys todella tukeva ja helposti kiinnitettävä. Näin lapsi pystyy helposti itse kiinnittämään laudan hyppimään mennessä!

-Harjoittele skeitti ja lumilautatemppuja!
-Todella hyvä lahja-idea paljon hyppivälle lapselle!
-Aktivoi lapsi hauskalla tavalla - hanki mökille tai kotiin!

Tutustu Avynan trampoliinilautaan tästä!


Hanki kotiin hauskaa tekemistä koko perheelle!

Koko perhe hyppimään!

Pomppiminen mielletään helposti lasten ajanvietteeksi, vaikka se ei sitä ole. Vielä joku aika sitten suurin osa kotipihoille sijoitetuista trampoliineista olikin enemmän suunnattu juuri pienemmille lapsille, jotta he saisivat kehittävää ja mukavaa tekemistä vanhenpien valvovan silmän alla. Vuosien myötä pomppijat ovat kasvaneet jo isoiksi eikä enään voida puhua, että trampoliinilla hyppiminen olisi vain lasten puuhaa. Edelleen tuhannet pienet lapset täyttävät pihamaat ja hyppien ylös ja alas, mutta lajin ovat ottaneet omaksi myös heidän vanhempansa!

Trampoliinilla hyppiminen on todella hauskaa ja tehokasta tekemistä koko perheelle. Lapset rakastavat hyppimistä ja vanhempienkin kunto kohoaa huomaamatta vähän kerrassaan  ja yhtäkkiä lasten kanssa hyppivät vanhemmat huomaavat olevansa rautaisessa tikissä.


Tasapelin iloinen ja palveleva trampoliinitiimi toivottaa kaikille erinomaista pomppukautta 2016!

Blogiarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle.Facebook-sivu Tasapeli.fi verkkokauppa

FACEBOOK


Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa, niin saat päivityksemme ja edut suoraan syötteeseesi!


Katso lisää>


GOOGLE+


Oletko Google+:ssa? Me olemme! Lisää meidät piireihisi niin näet missä mennään!


Katso lisää>


Tasapeli.fi InstagramINSTAGRAM


Oletko ottanut kuvan tuotteestamme? Olemme Instassa - seuraa ja näytä hastägillä #Tasapelifi meiltä ostamasi tuote meille!

Katso lisää

Twitter


Twiittaa meille! Löydät meidät twitteristä - seuraa ja ole mukana!


Klarna- maksa helposti laskulla tai osamaksulla