10 parasta kuntoiluvälinettä ja kuntolaitetta kotiin

Perheen aikataulut ovat usein tiukat eivätkä välttämättä mahdollista tunnin harjoittelua salilla tai pitkää juoksu lenkkiä. Harjoitteluun jääkin usein todella vähän aikaa ja jos kuntosali on vaikka puolentunnin ajomatkan päässä vie tunninkin salitreeni illasta kaksikin tuntia. Hyvä vaihtoehto kuntosalille on tehdä harjoittelu kätevästi kotona. Hankkimalla hyvät kuntoiluvälineet kotiin, voit tehdä treenin silloin kun se sopii parhaiten sinun aikatauluun ja perheen ehdoilla.

Tehokkaaseen harjoitteluun löydät monipuoliset harjoitteluvälineet Tasapeli.fi verkkokaupasta.

Tässä 10 parasta kuntoiluvälinettä ja kuntolaitetta kotiisi

Spinnigpyörät, Crosstrainerit ja kuntopyörät Nämä ovat kotikuntosalin perusvälineitä. Näillä saat sykkeen nousemaan ja voit tehdä tehokkaan harjoituksen joka poltaa kehosi rasvoja ja nostaa kuntoa. Nämä kuntoiluvälineet sopivat kaikenikäisille ja kuntoisille. Ne eivät kuormita niveliä tarjoavat tehokasta harjoittelua, joka kohentaa kuntoa. Kuormitus kohdistuu ensisijaisesti jalkojen suuriin lihasryhmiin ja parantaa sydän- ja verenkiertojärjestelmäsi toimintaa. Voit tehdä siis täydellisen aerobisen harjoituksen kotona.

Harjoittelumatto. Perusharjoittelua kuten vatsa- ja selkälihasharjoitteet sekä kehonhuolto (venyttely) on kotisalilta hyvä löytyä harjoittelu / treenimatto. Hyvä harjoittelumatto tarjoaa mahdollisuuden moniin eri harjoitusliikkeisiin ja pysyy hyvin paikoillaan.

Suspension harjoittelu TRX narujen avulla.Yksinkertaisuudessan nämä ketevät TRX liinat tarjoavat todella monipuolista harjoittelua ja vievät todella vähän tilaa. Ne kulkevat mukanasi helposti minne ikinä menetkin ja voit tehdä harjoituksen esimerkiksi kun teet polkujuoksun yhteydessä. Erinomainen kuntoväline kotiin ja matkoille - voit tehdä harjoituksen missä ikinä haluat!

Hyppynaru.Hyppynarulla hyppiminen on tehokasta aerobista harjoittelua. Hyppynarulla voit hyppiä helposti kotona ja se parantaa kordinaatiota ja kuluttaa energiaa.

Käsipainot. Pienten käsipainojen avulla pidät peruslihaskunnostasi huolta. Käsipainot mahdollistavat monipuolisen harjoittelun kotona - ota siis ne mukaan kotiharjoitteluun.

Voimistelurenkaat. Aktivoi koko perhe liikkumaan hankkimalla voimistelurenkaat kotiin. Lapset tykkäävät voimistella renkaissa ja renkaat ovatkin hauska ja motivoiva harjoittelumuoto kotisalille. Voimistelurenkaat harjoittavat koko kehon lihaksistoa ja ovat mitä parhain treenimuoto keskivartalon hallinnan harjoitteluun. Voit tehdä siis monipuolista lihasharjoittelu renkailla ja ne toimivat samalla harjoitteluvälineenä lapsille - renkaissa roikutaan keinutaan ja kieputaan. Ehdoton kuntoiluväline kotiin.

Leuanvetotanko.Leuanvetotanko on yksi tärkeimmistä kotitreenaajan harjoitteluvälineistä. Tämä perus kuntoiluväline on ihantellinen selkä, niska, hartia ja käsivarsienlihaksien harjoitteluun. Perusmalli on ovikarmien väliin kiinnitettävä leuanvetotanko. Jos sinulla on tilaa enemmän hyvä valinta on seinään kiinnitettävä leuanvetotanko joka mahdollistaa monilla eri ote leveyksillä harjoittelun.

Tasapeli.fi väki toivottaa kaikille kotiharjoittelijoille tehokkaita treenejä!

Blogiarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle.Facebook-sivu Tasapeli.fi verkkokauppa

FACEBOOK


Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa, niin saat päivityksemme ja edut suoraan syötteeseesi!


Katso lisää>


GOOGLE+


Oletko Google+:ssa? Me olemme! Lisää meidät piireihisi niin näet missä mennään!


Katso lisää>


Tasapeli.fi InstagramINSTAGRAM


Oletko ottanut kuvan tuotteestamme? Olemme Instassa - seuraa ja näytä hastägillä #Tasapelifi meiltä ostamasi tuote meille!

Katso lisää

Twitter


Twiittaa meille! Löydät meidät twitteristä - seuraa ja ole mukana!


Klarna- maksa helposti laskulla tai osamaksulla