Tasapeli.fi verkkokauppa ja OrsaSport aloittavat yhteistyön, jossa OrsaSport tulee käyttämään leireillään Tasapelin tuotteita osana harjoittelua (esimerkiksi Crazy Catch palautusseinät). Laadukkaat harjoitteluvälineet leireillä kehittävät pelaajia ja saavat innokkaat harjoittelijat ottamaan vielä enemmän harjoittelusta irti.

OrsaSport Oy on vuonna 2005 perustettu yritys, jonka toimialaan kuuluu jalkapallo oikeastaan sen kaikissa muodoissa. OrsaSport järjestää Suomen parhaimmat jalkapalloleirit ja ovat vahvasti mukana seurojen omissa leireissä suunnittelemassa niin ohjelmaa kuinpelaajavierailuitakin.

-  OrsaSportin potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saari vierailee seuroissa ja joukkueissa valmentamassa, sekä luennoimassa potkutekniikasta valmentajille ja pelaajille. Saari valmentaa HJK:n Veikkausliigajoukkueessa pelaajille potkutekniikkaa,ja potkutekniikkavalmennusta on jo karttunut viitisen vuotta. Tasapelin tuotteet ovat erinomainen lisä potkutekniseenharjoitteluun suosituilla leireillämme, junioripelaajat ovat varmasti innoissaan näistä tasapelin huipputuotteista, joita leireillämme pääsevät testaamaan, toteaa Eeva-Maria Saari. 

- Uskon, että yhteistyömme kantaa hedelmää meille kaikille, iloitsee Saari.

OrsaSport voi auttaa myös yksittäistä jalkapalloilijaa eteenpäin henkilökohtaisella harjoitusohjelmalla, henkisellä valmennuksella ja on mukana hakemassa parasta mahdollista seuraa sopimusneuvotteluihin saakka. Tavoitteena on pitkäaikainen yhteistyö yksittäisen jalkapalloilijan tarpeet huomioiden. Yhteistyökumppanien avulla pystymme rakentamaan paketin, joka kattaa jokaiselle tarvittavat asiat omalla matkalla ihan huipullekin saakka.

Tutustu lisää osoitteessa OrsaSport.com

Blogiarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle.Facebook-sivu Tasapeli.fi verkkokauppa

FACEBOOK


Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa, niin saat päivityksemme ja edut suoraan syötteeseesi!


Katso lisää>


GOOGLE+


Oletko Google+:ssa? Me olemme! Lisää meidät piireihisi niin näet missä mennään!


Katso lisää>


Tasapeli.fi InstagramINSTAGRAM


Oletko ottanut kuvan tuotteestamme? Olemme Instassa - seuraa ja näytä hastägillä #Tasapelifi meiltä ostamasi tuote meille!

Katso lisää

Twitter


Twiittaa meille! Löydät meidät twitteristä - seuraa ja ole mukana!


Klarna- maksa helposti laskulla tai osamaksulla