Vinkit trampoliinin ostajalle - katso mitä ottaa huomioon trampoliinia ostaessa!

Kesän trampoliinikausi on alkanut, kun kesälomakausi on alkanut. Useat perheet miettivät trampoliinin hankkimista kotipihalle. Kotipihalle trampoliinia etsivä miettii millainen trampoliini pihalle tulisi hankkia ja aukaisemme tässä blogi-tekstissä hieman mitä valinnassa kannattaa ottaa huomioon. Lue vinkkimme trampoliinin ostajalle!

Kesän trampoliinikausi on kovimmillaan kun lasten kesälomat alkavat. Useat perheet miettivät trampoliinin hankkimista kotipihalle. Kotipihalle trampoliinia etsivä miettii millainen trampoliini pihalle tulisi hankkia ja aukaisemme tässä tekstissä hieman mitä valinnassa kannattaa ottaa huomioon.

Vinkkimme trampoliinin ostajalle

Vinkki 1 - Turvallisuus

Valitse aina lapsille turvallinen trampoliini. 

Trampoliinissa pitäisi olla aina tukeva runko ja hyvin hitsatut saumat.  Hyvä runkorakenne kestää vuosia ja on käsitelty korroosion varalle niin, että se kestää koviakin sääolosuhteita ruostumatta.  Reunapehmuste laadukkaissa trampoliineissa on paksu ja päällystetty kestävällä PCV:llä. PVC päällysteinen reunapehmuste kestää säätä ja paksu pehmuste suojaa hyppijää trampoliinin runkoputkilta.   Trampoliinin ostamisen yhteydessä kannattaa aina hankkia turvakehä, mikä on ensisijainen turvavaruste trampoliinilla hyppivälle lapselle. Turvakehä estää trampoliinilla hyppivää lasta tipahtamasta virhehypyn sattuessa.   

 • Varmista että trampoliinissa on kestävä runko
 • Katso että reunapehmuste on vahva ja suojaa hyppijää runkoputkilta
 • Hanki aina turvaverkko trampoliinin ostamisen yhteydessä
 • Hanki tikkaat -tikkaiden avulla lasten on helppo nousta ja laskeutua trampoliinilta
 • Parhaissa malleissa reunapehmusteen ja hyppymaton välissä on suoja joka estää lapsen varpaita menemästä jousille. Lisäksi jousen terävät päät on suojattu suojatulpilla.
 • Varmista sertifikaatit mitkä trampoliini on saanut. Serifikointi varmistaa että trampoliini on käynyt tiukat testit ja on turvallinen hyppiä. Alla näet eri standardeja.
  • Tüv/GS
  • EN‐71-14 (Kotihan trampoliinit)
  • EN-1176 (Leikkipaikkastandardi) Esimerkiksi  taloyhtiön pihalle tulisi hankkia aina EN-1176 standardin mukainen julkiseen käyttöön soveltuva trampoliini. Kaikki Avyna Pro-line mallit ovat EN-1176 hyväksyttyjä

 
Vinkki2 - Valitse oikea koko ja muoto

Suorakaiteen muotoinen trampoliini
Suorakaiteen muotoinen trampoliini ei vie tontilta hukkaneliöitä!

Valitse parhaiten käyttöönne sopiva koko ja malli.

 
Trampoliineja on saatavilla useina eri kokoina ja eri muotoisina. Jättikokoiset yli 3,7m trampoliinit ovat suosittuja, mutta pieneen pihaan voi valita laadukkaan pienen trampoliinin. Muista, että muoto vaikuttaa oleellisesti sen tontilta viemään tilaan. Suorakaide trampoliini vie pyöreää mallia huomattavasti vähemmän tilaa ja on helppo sijoittaa tontilla.
 

 • Pienelle pihalle kannattaa valita laadukas hyvillä hyppyominaisuuksilla varustettu pieni trampoliinipaketti
 • Suorakaide trampoliini on helppo sijoittaa pihalla ja se vie vähemmän hukkatilaa tontilta.
 • Trampoliinin koko ilmoitetaan aina sen ulkomittana. Hyppytilan saat vähentämällä reunapehmusteen leveyden x2 kokonaismitasta.
 • Muista että trampoliinilla saa hyppiä yksi lapsi kerrallaan, eli trampoliinissa aina hyvin hyppytilaa lapselle.

 
Vinkki 3 - Osta trampoliini hyppijöille

Trampoliini kesämökin pihalle?
Hyvin maastoutunut trampoliini kesämökin pihalla

Kuka uudella trampoliinilla hyppii? Osta trampoliini aina käyttäjille!

Ennen trampoliinin ostamista kannattaa miettiä kenelle se ollaan hankkimassa ja mitkä ovat hyppijöiden odotukset trampoliinilta.  Mieti siis onko  trampoliinille tarkoitettu vain lapsille vai hyppiikö sillä koko perhe.
 

 • Tarkista trampoliinin tiedosta painoraja. Painoraja kertoo sen mikä trampoliinilla hyppijän maksimipaino on.
 • Jos perheessä on aktiivisia hyppijöitä ja voimistelijoita kannattaa trampoliinin panostaa kerralla enemmän.


Vinkki 4-  hanki samalla tarvittavat lisävarusteet

Trampoliinin ankkurointi maahan
Trampoliini kannattaa ankkuroida maahan tuulenpuuskien varalle

 
Trampoliinipaketti sisältää usein kaiken tarvittavan, mutta sinun kannattaa hankkia myös lisävarusteet trampoliinin ostamisen yhteydessä

 • Tarkista että hankit tikkaat, jos ne eivät kuulu pakettiin
 • Mieti tarvitsetko maa-ankkurit.  Tuulisella paikalla tuuli voi ottaa trampoliinin ja rikkoa sen. Maa-ankkureiden avulla trampoliini ankkuroidaan tiukasti maahan tuulenpuuskien varalta.

  

Vinkki 5 - Panosta laatuun


Laatuun panostamalla hankit turvallisen ja pitkäikäisen hyppypaikan pihalle.  Sijoittamalla laadukkaaseen trampoliinin rahaa varmistat trampoliinin kestävyyden ja myös jälleenmyyntiarvon. Hyvillä hyppyomaisuuksilla ja turvallisuus edellä suunnitellun hyvä trampoliini innostaa koko perheen mukaan pomppuharrastukseen.

 • Hyvä trampoliini säilyttää jälleenmyyntiarvonsa hyvin
 • Laadukas trampoliini kestää ja useat malli sopivat ympärivuotiseen käyttöön
 • Varmistat että saat tarvittaessa varaosia trampoliinisi.

 

Vinkki 6 - Maatrampoliini on tyylikäs vaihtoehto
 

Maantasatrampoliini
Täysin maantasalle asenntettava trampoliini, eli maantasatrampoliini

Maahan upotettavat maatrampoliinit ovat keränneet todella paljon suosiota. Maatrampoliinia varten kaivetaan noin 70cm syvä kuoppa ja se nouseekin vain noin 20-30cm maapinnan yläpuolelle.  Maatrampoliini onkin hyvä vaihtoehto kun haluat että pihalle hankittava trampoliini sulautuu puutarhaan tyylikkäästi.

 • Maatrampoliini nousee vain n 30cm maapinnan yläpuolelle
 • Maantasatrampoliini asennetaan täysin maapinnan tasalle.
 • Kaivettavan kuopan syvyys vaihtelee eri kokoluokan ja mallien välillä (65-80cm)Huolehdi salaojituksesta kun asennat maatrampoliinin.


Löydä trampoliini verkkokaupastamme! Tutustu mallistoomme ja tilaa omasi!

Käytämme evästeitä. Klikkaamalla nappia hyväksyt sen.

Ok

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Tasapeli-verkkokaupan maksutavat tarjoaamaksuvälittäjä Paytrail.

Tarjoamme verkkokaupassamme laajan maksutapavalikoiman, maksaminen verkkokaupassa on täysin turvallista. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkipainikkeilla, maksu-/luottokortilla, lasku-/osamaksutavalla tai MobilePay-mobiilimaksutavalla.

Kun ostos on maksettu, tulee tiliotteelle näkyviin Paytrail Oyj. Maksu välittyy Paytrailin kautta. Saat Paytraililtä onnistuneesta maksusta maksuvahvistusviestin.

Suomalaiset verkkopankkipainikkeet

Tarjoamme kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, Verkkopankin kautta maksettaessa käytettävissä ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Ålandsbanken ja Handelsbanken. Verkkopankkien maksuvälittäjä on Paytrail Oyj.

Korttimaksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Lasku / Osamaksu

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358503719033

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit