Mietitkö mitä lahjaksi jalkapalloilijalle tai jalkapalloa rakastavalle?

Tasapeli.fi tarjoaa ison määrän tuotteita jalkapalloon ja tässä artikkelissa kerromme vinkkimme joululahjaa jalkapalloilijalle etsiville. Lue lahjaideat ja tee jouluostokset nyt!

Jalkapallo vie sydämmen mennessään ja monelle Jalkapalloa harrastavalle paras joululahja löytyykin oman lajin parista. Hyvä futisaiheinen joululahja antaa futista pelaavalle nuorelle ja vähän varttuneemmallekkin pelaajalle hyvän mielen ja taatusti hauskaa puuhaa pitkäksi ajaksi eteenpäin. Lahjaa etsivän kannattaa tutustua alta löytyviin lahjavinkkeihin joista varmasti löydät hyvän lahjan jalkapalloilijalle.

Joulun 2014 parhaat joululahjat jalkapalloilijalle Tasapeli.fin yksimielisen raadin vinkkien mukaisesti ovat:

1. Palautusseinät

Crazy Catch palautuseinät omat ehdottomasti 2014 joulun hittituote jalkapalloa rakastavalle.

Palautuseinän avulla maalivahti voi treenata reaktioita ja kenttäpelaaja harjoitella potkutekniikan viimeisenpäälle kuntoon. Palautuseinät tekevät futiksen treenaamisesta uskomattoman hauskaa ja suuret seurat käyttävätkin niitä tekniikkan treenaamiseen (mm. Westham käyttää Crazy Catchin palautuseiniä harjoittelusssa). Ehdoton lahja jalkapalloa pelaavalle nuorelle!

Katso videot ja osta palautuseinä lahjaksi jalkapalloilijalle!

Katso lisää ja osta palautusseinä lahjaksi

2. Responseball Touch Reaktiopallo

Reatiopallo on käsittämättömän hauska tuote!

Tavallisen jalkapallon muotoinen jalkapallo jota on saatavilla koot 5 ja 4. Response ball touchin sisäkumi on valmistettu erityisellä tekniikalla ja sen lentorata ja liikkuminen on täysin arvaamatonta. Uskomattoman hauska lahja maalivahdille ja kenttäpelaajalle. Vaikeuta tekniikkatreeniä. Kuka pomputtaa tällä vaikealla pallolla 100 kertaa?

Katso lisää ja osta reaktiopallo lahjaksi

2. Jalkapallomaalit

Kotoa löytyy kenttien maalitykki ilman kunnollista jalkapallomaalia? Jalkapallomaali on paras joululahja monelle jalkapalloa harrastavalle juniorille. Valikoimistamme löydät niin isot alumiinimaalit kuin kätevät koottavat metalliset ja upvc muovimaalit. Maalit on helppo koota ja kovat takapelin pelit voivat alkaa heti!

Katso lisää ja osta jalkapallomaali lahjaksi

3. Maalivahdin hanskat

Onko kotonasi liimanäppi? Maalivahdille parhaat lahjat ovat tietysti kunnolliset maalivahdinhanskat. Penaltyn valmistat hanskat ovat ehdottomasti markkinoiden parhaita ja löydät valikoimistamme niin tekonurmelle kuin luonnonnurmelle soveltuvat maalivahdinhanskat

Katso lisää ja osta maalivahdinhanskat lahjaksi

Osta hyvä lahja jalkapalloilijalle nyt – maksa se vasta helmikuun alussa

Futisaiheiset joululahjat kannattaa tehdä nyt! Ja ne kannattaa maksaa Klarnalla!

Tasapeli.fi tarjoaa Klarnan maksutavat ja Klarnan tarjoamassa 2014 joulukampanjassa ostaa joululahjat jalkapalloilijalle kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun lopussa! Klarnan 2014 Joulukampanjalla maksaessasi, saat marras-tammikuussa tehdyille ostoksille maksuaikaa helmikuun 2014 loppuun asti, 0 % korolla.

Katso lisää klarnan tarjoamasta kampanjasta tästä!

Blogiarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle.Facebook-sivu Tasapeli.fi verkkokauppa

FACEBOOK


Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa, niin saat päivityksemme ja edut suoraan syötteeseesi!


Katso lisää>


GOOGLE+


Oletko Google+:ssa? Me olemme! Lisää meidät piireihisi niin näet missä mennään!


Katso lisää>


Tasapeli.fi InstagramINSTAGRAM


Oletko ottanut kuvan tuotteestamme? Olemme Instassa - seuraa ja näytä hastägillä #Tasapelifi meiltä ostamasi tuote meille!

Katso lisää

Twitter


Twiittaa meille! Löydät meidät twitteristä - seuraa ja ole mukana!


Klarna- maksa helposti laskulla tai osamaksulla