Julkaistu 15.3.2015

Ensimmäinen trampoliini lapsiperheelle

Ensimmäisen trampoliinin ostaminen lapsille voi olla työn ja tuskan takana. Lue vinkit ostamiseen ja löydä täydellinen trampoliini lapsille helposti!

Lapset haluavat hyppimään – mitä kaikkea tarvitsee hankkia ja miettiä ennen ostoa?

Trampoliinilla hyppiminen on hauskaa puuhaa koko perheelle ja varsinkin lapset rakastavat sitä. Hyppely kohottaa huomaamatta kuntoa ja vahvistaa lihaksistoa tehokkaasti. Hyppiminen kehittää kehon hallintaa ja kordinaatiota.

Vanhemmille trampoliinin hankinta on oiva tapa saada lapset leikkimään valvotusti omalle pihalle. Avaamme tässä blogitekstissä hieman niitä asioita mitä kannattaa ottaa huomioon kun on ostamassa ensimmäistä trampoliinia lapsille ja kerromme syitä miksi kannattaa ostaa kerralla kunnollinen ja kestävä malli.

Varmista että lapset hyppivät turvallisesti

Hyppelyssä alkuun pääsee toki pelkän trampoliinin ostamalla. Suosittelemme kuitenkin kaikille ostamista miettiville aina myös tukevan ja varmasti hyvin pysäyttävän turvakehän ostamista. Hyppiessä noustaan korkealle ja turvakehä on ensisijainen suojavaruste hyppijälle. Suurin osa ensimmäistä mallia lapsille ostavista ostavista perheistä päätyykin hankkimaan suoraan paketin johon sisältyy kaikki tarvittava mitä lapsiperhe tarvitsee.

Koko

Ennen ostoa kannattaa miettiä minkä kokoisen ja mallisen mallin perheelle ostaa. Kooltaan 4,3m ja 3,7m leveät mallit ovat suosikkikokoja ja yleensä lopulta päädytään hankkimaan kerralla se isompi malli hyvillä ominaisuuksilla. Isompi malli sopiikin hyvin lapsiperheelle, sillä kun lapset kasvavat niin sitä ei tarvitse olla uusimassa. Hyppely on nimittäin niin hauskaa puuhaa että sitä harrastetaan todella pitkään ja lasten kasvaessa siihen kohdistuvat koko- ja laatuvaatimuksetkin kasvavat.

Malli

Perinteinen pyöreä vai suorakaiteen muotoinen?

Malleja kahden muotoisia. Perinteiset pyöreät mallit sekä suorakaiteen muotoiset. Perinteisesti pihaan ollaan ostettu pyöreä trampoliini, mutta suorakaiteen muotoiset ovat tulleet suosituiksi varsinkin pienemmissä pihoissa, sillä suorakaidemalli ei vie tontilta niin paljon tilaa kuin pyöreä malli. Suorakaiteen mallisen pystyt myös sijoittamaan helposti tontin reunalle eikä siltä jää turhia hukkaneliöitä kuten pyöreältä virkaveljeltään. Eli jos omaat pienen tontin ja haluat että saat mahdollisimman ison pinta-alan tontista käyttöön kannattaa harkita suorakaiteen muotoisen mallin hankkimista.

Maanpäälle vai upotettuna maahan

Oma piha on tärkeä paikka lapsiperheelle ja siitä halutaan nauttia. Ei ole hyvä jos lapsien rakastama hyppypaikka peittää tontin näkymiä tai estää kauniin puutarhan esiin tulemisen Maahan upotettavat maatrampoliinit ovatkin oiva ratkaisu kun haluat että se näkyy pihalla mahdollisimman vähän. Upotettavaa mallia varten maahan kaivetaan 60-80cm syvä kuoppa (riippuen mallin koosta) ja paikalleen asennettu malli nouseekin vain parikymmentä senttimetriä maanpinnan yläpuolelle. Lapset pääsevät siis nauttimaan mahtavista hyppyhetkistä ja sinä kauniista puutarhasta tai maisemista!

Kurkkaa videomme maatrampoliinin asennuksesta ja näe samalla kuinka hyvin se sulautuu pihaan

Laatu ja turvallisuus

Trampoliini hankitaan lapsille ja sen laadusta eikä turvallisuudesta kannata tinkiä. Myymme Avynan laadukkaita TÜV-hyväksynnän saaneita trampoliineja jotka kestävät käytössä pitkään ja niissä on kunnolliset takuut.

Listasimmekin 5-syytä miksi kannattakin ostaa kerralla laadukas malli:

 1. Hyvät mallit kestävät vuosikausia ja niissä on pitkät takuut. Parhailla malleilla on myös jälleenmyyntiarvoa, joten jos innostus lopahtaa niin se on helppo myydä eteenpäin.
 2. Lapset hyppivät yleensä siinä pihassa, jossa on parhaat pomput. Hankkimalla PRO-LINE PRO mallin voit olla varma turvallisuudesta ja siitä, että kullannuput pysyvät omalla pihalla!
 3. Laatumallien reunapehmuste on paksu ja päällystetty kunnollisella säätä kestävällä PVC:llä. Se suojaa putkilta ja jousilta täydellisesti eikä rispaannu niin kuin edullisten mallien pressupehmusteet.
 4. Hyppimisen miellyttävyys tulee pitkistä jousista ja niiden riittävästä tiheydestä. Parhaissa malleissa jousien pituus on 21,5cm ja niitä voi olla jopa 112kpl!
 5. Hyvissä malleissa runkoputket ovat paksuja ja niillä voi hyppiä huoletta myös aikuiset. Putket ovat kuumasinkittyjä niin ne kestävät tarvittaessa myös talvikäytön.

Sijoittamalla ensimmäiseen lapsille ostettavaan malliin hieman enemmän rahaa säästät sijoittamasi summan varmasti takaisin. Hyvässä laadukkaassa mallissa riittää ominaisuuksia myös lasten kasvaessa eikä sitä ei tarvitse olla uusimassa joka vuosi.

Toivottavasti vinkkimme auttavat ja helpottavat sinua ostopäätöksen tekemisessä ja jos jokin asia mietityttää niin kerromme mielellämme lisää puhelimitse (0503715260 / 0503719033) , sähköpostilla info@tasapeli.fi tai verkkokauppamme chatissä.
Tutustu trampoliini-malleihimme tästä!

Blogi - lue ja seuraa!

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Verkkokauppamme maksutavat tarjoaa kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Suomalaiset verkkopankkimaksut

Hyväksymme kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, eli pystyt maksamaan kätevästi pankkisi verkkotunnuksilla.

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • LähiTapiola
 • POP Pankki
 • Nooa Säästöpankki
 • Ålandsbanken
 • Danske Bank
 • Aktia Pankki
 • S-Pankki
 • Handelsbanken

Luottokortit

Pystyt maksamaan ostoksesi myös seuraavilla luottokorteilla

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard

Lasku ja osamaksu Jousto & Collectoy

Halutessasi maksaa laskun osamaksulla tai laskulla voi yksityinen ostaja käyttää seuraavia palveluita

 • Jousto
 • Collector

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Lasku kunnat ja seurat

Kunnilla ja seuroilla on mahdollisuus maksaa tuotteet laskulla. Laskulla maksettaessa tuote toimitetaan maksun suorituksen jälkeen.

Lue lisää verkkokaupamme maksutavoista tästä!

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat:
 • Klarna lasku
 • Klarna tili,
 • Korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia)

Kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358 442409516