Lapset haluavat hyppimään – mitä kaikkea tarvitsee hankkia ja miettiä ennen ostoa?

Trampoliinilla hyppiminen on hauskaa puuhaa koko perheelle ja varsinkin lapset rakastavat sitä. Hyppely kohottaa huomaamatta kuntoa ja vahvistaa lihaksistoa tehokkaasti. Hyppiminen kehittää kehon hallintaa ja kordinaatiota.

Vanhemmille trampoliinin hankinta on oiva tapa saada lapset leikkimään valvotusti omalle pihalle. Avaamme tässä blogitekstissä hieman niitä asioita mitä kannattaa ottaa huomioon kun on ostamassa ensimmäistä trampoliinia lapsille ja kerromme syitä miksi kannattaa ostaa kerralla kunnollinen ja kestävä malli.

Varmista että lapset hyppivät turvallisesti

Hyppelyssä alkuun pääsee toki pelkän trampoliinin ostamalla. Suosittelemme kuitenkin kaikille ostamista miettiville aina myös tukevan ja varmasti hyvin pysäyttävän turvakehän ostamista. Hyppiessä noustaan korkealle ja turvakehä on ensisijainen suojavaruste hyppijälle. Suurin osa ensimmäistä mallia lapsille ostavista ostavista perheistä päätyykin hankkimaan suoraan paketin johon sisältyy kaikki tarvittava mitä lapsiperhe tarvitsee.

Koko

Ennen ostoa kannattaa miettiä minkä kokoisen ja mallisen mallin perheelle ostaa. Kooltaan 4,3m ja 3,7m leveät mallit ovat suosikkikokoja ja yleensä lopulta päädytään hankkimaan kerralla se isompi malli hyvillä ominaisuuksilla. Isompi malli sopiikin hyvin lapsiperheelle, sillä kun lapset kasvavat niin sitä ei tarvitse olla uusimassa. Hyppely on nimittäin niin hauskaa puuhaa että sitä harrastetaan todella pitkään ja lasten kasvaessa siihen kohdistuvat koko- ja laatuvaatimuksetkin kasvavat.

Malli

Perinteinen pyöreä vai suorakaiteen muotoinen?

Malleja kahden muotoisia. Perinteiset pyöreät mallit sekä suorakaiteen muotoiset. Perinteisesti pihaan ollaan ostettu pyöreä trampoliini, mutta suorakaiteen muotoiset ovat tulleet suosituiksi varsinkin pienemmissä pihoissa, sillä suorakaidemalli ei vie tontilta niin paljon tilaa kuin pyöreä malli. Suorakaiteen mallisen pystyt myös sijoittamaan helposti tontin reunalle eikä siltä jää turhia hukkaneliöitä kuten pyöreältä virkaveljeltään. Eli jos omaat pienen tontin ja haluat että saat mahdollisimman ison pinta-alan tontista käyttöön kannattaa harkita suorakaiteen muotoisen mallin hankkimista.

Maanpäälle vai upotettuna maahan

Oma piha on tärkeä paikka lapsiperheelle ja siitä halutaan nauttia. Ei ole hyvä jos lapsien rakastama hyppypaikka peittää tontin näkymiä tai estää kauniin puutarhan esiin tulemisen Maahan upotettavat maatrampoliinit ovatkin oiva ratkaisu kun haluat että se näkyy pihalla mahdollisimman vähän. Upotettavaa mallia varten maahan kaivetaan 60-80cm syvä kuoppa (riippuen mallin koosta) ja paikalleen asennettu malli nouseekin vain parikymmentä senttimetriä maanpinnan yläpuolelle. Lapset pääsevät siis nauttimaan mahtavista hyppyhetkistä ja sinä kauniista puutarhasta tai maisemista!

Kurkkaa videomme maatrampoliinin asennuksesta ja näe samalla kuinka hyvin se sulautuu pihaan

Laatu ja turvallisuus

Trampoliini hankitaan lapsille ja sen laadusta eikä turvallisuudesta kannata tinkiä. Myymme Avynan laadukkaita TÜV-hyväksynnän saaneita trampoliineja jotka kestävät käytössä pitkään ja niissä on kunnolliset takuut.

Listasimmekin 5-syytä miksi kannattakin ostaa kerralla laadukas malli:

  1. Hyvät mallit kestävät vuosikausia ja niissä on pitkät takuut. Parhailla malleilla on myös jälleenmyyntiarvoa, joten jos innostus lopahtaa niin se on helppo myydä eteenpäin.
  2. Lapset hyppivät yleensä siinä pihassa, jossa on parhaat pomput. Hankkimalla PRO-LINE PRO mallin voit olla varma turvallisuudesta ja siitä, että kullannuput pysyvät omalla pihalla!
  3. Laatumallien reunapehmuste on paksu ja päällystetty kunnollisella säätä kestävällä PVC:llä. Se suojaa putkilta ja jousilta täydellisesti eikä rispaannu niin kuin edullisten mallien pressupehmusteet.
  4. Hyppimisen miellyttävyys tulee pitkistä jousista ja niiden riittävästä tiheydestä. Parhaissa malleissa jousien pituus on 21,5cm ja niitä voi olla jopa 112kpl!
  5. Hyvissä malleissa runkoputket ovat paksuja ja niillä voi hyppiä huoletta myös aikuiset. Putket ovat kuumasinkittyjä niin ne kestävät tarvittaessa myös talvikäytön.

Sijoittamalla ensimmäiseen lapsille ostettavaan malliin hieman enemmän rahaa säästät sijoittamasi summan varmasti takaisin. Hyvässä laadukkaassa mallissa riittää ominaisuuksia myös lasten kasvaessa eikä sitä ei tarvitse olla uusimassa joka vuosi.

Toivottavasti vinkkimme auttavat ja helpottavat sinua ostopäätöksen tekemisessä ja jos jokin asia mietityttää niin kerromme mielellämme lisää puhelimitse (0503715260 / 0503719033) , sähköpostilla info@tasapeli.fi tai verkkokauppamme chatissä.
Tutustu trampoliini-malleihimme tästä!

Blogiarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle.Facebook-sivu Tasapeli.fi verkkokauppa

FACEBOOK


Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa, niin saat päivityksemme ja edut suoraan syötteeseesi!


Katso lisää>


GOOGLE+


Oletko Google+:ssa? Me olemme! Lisää meidät piireihisi niin näet missä mennään!


Katso lisää>


Tasapeli.fi InstagramINSTAGRAM


Oletko ottanut kuvan tuotteestamme? Olemme Instassa - seuraa ja näytä hastägillä #Tasapelifi meiltä ostamasi tuote meille!

Katso lisää

Twitter


Twiittaa meille! Löydät meidät twitteristä - seuraa ja ole mukana!


Klarna- maksa helposti laskulla tai osamaksulla